Tisztelt Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról és egyúttal felhívni a figyelmüket, hogy Magyarország Kormányának döntése értelmében a 4 millió beoltotti létszám elérését követően lehetőség van arra, hogy éttermünk belső helyiségeit újra megnyissuk vendégeink előtt.

Ugyanakkor a Kormány döntése értelmében éttermünk belső területén csak olyan nagykorú vendégeket fogadhatunk, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, illetve jogosultak vagyunk ezen vendégeink felügyeletébe tartozó kiskorú személyeket is fogadni. A jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a védettségi igazolványt éttermünkbe történő érkezésükkor kötelezettségünk elkérni Önöktől az azon feltüntetett okmányukkal együtt, illetve jogosultak vagyunk a kiskorúaktól is kérni életkoruk igazolását, amennyiben kiskorúságuk nem nyilvánvaló.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy amennyiben éttermünkbe érkezéskorr a védettségüket, illetve szükség esetén a kiskorú korát nem igazolják a jogszabályban előírt módon, úgy éttermünknek jogában áll a bejelentkezésüket visszautasítani és nem áll módunkban Önöket fogadni és vendégül látni.

Éttermünkben a jogszabály alapján benntartózkodásra jogosult vendégeink nem kötelesek a maszkot használni.

Megértésüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!