Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
Kérje ajánlatunkat online, és 1 órán belül megküldjük Önnek a legjobb árainkat!
Nyitólap Zalakaros

Zalakaros

Zalakaros Magyarország Dél-nyugati részén a Balatontól légvonalban 20 km-re, a legközelebbi várostól, Nagykanizsától 17 km-re helyezkedik el.

A csodálatos természeti környezetben található, közel 800 éves települést valójában a 1962-ben feltárt termálvíz tette nemzetközileg ismertté. A szénhidrogén kutatófúrás során lelt 96°C-os termálvíz nátrium-kloridos és hidrogén-karbonátos hévíz, amely kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok kezelésére.

Az 1990-es évek elején a zalakarosi gyógyfürdő életében az úgynevezett gyógycentrum rész kialakításával indult meg a modernizálási folyamat. A felújított, korszerű medencék és a természetes környezet elsősorban a prevenciót, a rekreációt szolgálja.
Az 1999-ben Magyarországon elsőként átadott fedett élményfürdő a wellness, a vízi szórakozás igényeit elégíti ki. Az új gyógyászati részleg elkészültével a gyógyvízre épülő gyógykezeléseket igénybevevő vendégeket szolgálják ki. A gyógyászat, a gyógycentrum, a fedettfürdő, az élményfürdő és a termálstrand a családok minden tagjának megfelelő szintű szolgáltatást nyújt.

Zalakaros vonattal Zalakaomár vagy Nagykanizsa állomásról buszra átszállással közelíthető meg. Budapest és Zalakaros között pedig közvetlen autóbuszjáratok közlekednek.. Gépkocsival Budapest felől a 7 számú főútról érhető el.

Szobafoglalás
Érkezés: *
Elutazás: *
Promóciós kód:
Akciók és csomagajánlatok
Akár hétvégén is felár nélkül!
17 800 HUF / fő / 2 éj -től
34 800 HUF / fő / 4 éj -től
9 950 HUF / fő / 1 éj -től
9 950 HUF / fő / 1 éj -től
Közösségi oldalak

Szállodánk az Optimum Hotels tagja. Az Optimum Hotels szállodák országszerte minden korosztálynak és igénynek kínálnak megfelelő ajánlatot, válogasson kedvére!

Mókaland Játszóházak | Optimum HMC

Az Optimum Hotels a Service4You tagja. Látogassa meg a Service4You Hotels honlapját is!