Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
Kérje ajánlatunkat online, és 1 órán belül megküldjük Önnek a legjobb árainkat!
Nyitólap Nyereményjáték a S4Y Hotels Facebook oldalán

Nyereményjáték a S4Y Hotels Facebook oldalán

A Service4You nyereményjátékot indított a Facebook oldalán, a Komló Hotel Gyula****-ba szóló ajándékvouchert sorsolnak ki a résztvevők között.

A Service4You 2016. augusztus 16-án nyereményjátékot indított a Facebook-on az oldal követői között. A játékben való részvételhez lájkolni kell a S4Y Hotels Facebook oldalát, majd nyilvánosan megosztani a nyereményjátékról szóló bejegyzést. A játékosok többszöri megosztással megsokszorozhatják a nyerési esélyeiket.

A játék 2016. augusztus 31-ig tart, eddig számolják a megosztásokat, majd 2016. szeptember 2-án sorsolják ki a nyerteseket . A nyeremény egy 2 fő részére szóló 2 éjszakás ajándékutalvány a Service4You Hotel Management legújabb szállodájába, a Komló Hotel Gyula****-ba, amely félpanziós ellátást tartalmaz. Az utalvány a szállodával történt előzetes egyeztetés után, a szabad helyek függvényében használható fel.Szállodánk az Optimum Hotels tagja. Az Optimum Hotels szállodák országszerte minden korosztálynak és igénynek kínálnak megfelelő ajánlatot, válogasson kedvére!

Mókaland Játszóházak | Optimum HMC

Az Optimum Hotels a Service4You tagja. Látogassa meg a Service4You Hotels honlapját is!